Högsta standarden för kabelhanteringssystem - Axelent Wiretray

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Högsta standarden för kabelhanteringssystem

Uppfyller de högsta standarderna inom kabelhanteringssystem

I det industriella landskapet sätter vi ett riktmärke för kvalitet och säkerhet. Våra kabelstegssortiment är konstruerade för tillförlitlighet och är bevis på vårt orubbliga engagemang för säkerhet, tillförlitlighet och höga branschstandarder. 

Våra certifieringar och att följa direktiven och standarder

Axelents satsning på kvalitet är ett tydligt bevis när man möter de stränga certifieringar och standarderna. X-Trays  testas kontinuerligt och uppfyller de högsta kraven i branschen, vilket garanterar oöverträffad säkerhet och tillförlitlighet.

 

E90 brandtest – IBMB, Braunschweig, Tyskland

Vårt kabelstegssortiment har genomgått ett rigoröst E90 brandtest utfört av det oberoende testinstitutet IBMB i Braunschweig, Tyskland. X-Tray har godkänts i enlighet med standarden DIN 4102-12 och har godkänts i den högsta klassen, E90, vilket bekräftar dess överlägsna brandmotstånd och säkerhet.

 

Medlemskap i European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG)

Axelents medlemskap i EHEDG understryker vårt engagemang i livsmedels- och läkemedelsindustrin. Medlemskapet säkerställer att våra produkter uppfyller de stränga hygienkrav som ställs inom dessa känsliga branscher.

 

UL-certifiering (Underwriters Laboratories)

Denna prestigefyllda certifiering är en kvalitetsstämpel som visar att våra trådstegar uppfyller de högsta kraven. Vi är stolta över att X-Tray uppfyller den högsta nivån av UL-certifiering, en tydlig indikation på vårt engagemang.

 

Överensstämmelse med IEC 61537

IEC 61537 är en internationell standard för kabelhanteringssystem och utrustning som är avsedd att bära eller rymma kablar, och utgör branschens riktmärke. X-Tray sortimentet uppfyller de högsta kraven för kabelhantering enligt IEC 61537, vilket visar på vår globala styrka.

 

Att välja Axelent Wire Tray är ett beslut att prioritera säkerhet, tillförlitlighet och branschstandard. Våra certifieringar och medlemskap visar att vi erbjuder produkter som inte bara uppfyller utan även överträffar de normativa standarderna för industriell säkerhet och effektivitet.