Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Axelent Wire Tray har tecknat avtal med Theunissen Technical Trading

I slutet av 2023 kom Axelent Wire Tray i kontakt med Theunissen Technical Trading i Benelux. Theunissen Technical Trading har varit verksam sedan 1984 och erbjuder högkvalitativa produkter och teknisk support till marknaden inom offshore, marina och industri.

”Så snart vi hade etablerat en första kontakt med Axelent Wire Tray insåg vi det exceptionella erbjudandet som detta företag har att erbjuda marknaden. När vi också såg att produkterna var komplementära till några av våra andra varumärken, som vår svenska leverantör MCT Brattberg, började vi seriöst överväga ett samarbete med detta intressanta företag.”, säger Henk Volmerink, direktör för Theunissen. Han fortsätter, ”Axelent Wire Tray är känt för sitt dedikerade fokus på kabelstegar, vilket gör att de kan erbjuda ett brett utbud av tillbehör. Medan de flesta leverantörer tenderar att minska artikelnummer, utvidgar Axelent Wire Tray stadigt sitt sortiment av tillbehör baserat på kundernas efterfrågan.”

 

Vad innebär detta samarbete för Axelent Wire Tray?

Benelux marknad har betydande potential för kabelstegar, särskilt inom områdena livsmedelsmaskins tillverkning och offshoreindustrin. Vi är övertygade om Axelent Wire Trays starka erbjudande inom detta område vid sidan av andra aktörer. Det är med stor glädje som vi tillkännager vårt partnerskap med TTTBV för denna marknad. Med deras omfattande branscherfarenhet är jag övertygad om att TTTBV kommer att hjälpa oss att öppna stora möjligheter i Benelux.” Säger Jonatan, vd för Axelent Wire Tray.

 

Under de närmaste månaderna kommer Theunissen Technical Trading att börja kontakta företag för att bedöma deras krav och önskemål när det gäller kabelhanteringssystem.