Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Om oss Axelent Wire Tray

Vi utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett kabelförläggningssystem baserat på trådstegar under varumärket X-Tray.

Premium-märke Vi kan allt om kabelförläggning

Axelent Wire Tray utvecklar, tillverkar och säljer ett komplett kabelförläggningssystem baserat på trådstegar under varumärket X-Tray.
  • Flexibelt system

    X-Tray är ett flexibelt system, med få, smarta komponenter som tillsammans är enkla att anpassa och montera.

  • Många års erfarenhet

    En oändlig vilja att leverera ett av branschens mest kompletta kabelförläggningsystem ligger till grund för det sortiment vi kan erbjuda idag. Ett sortiment vi är mycket stolta över.

  • Marknadens längsta konsolavstånd

    Tack vare marknadens längsta konsolavstånd kan vi också skapa kostnadseffektiva projekt.

Axelent Group Vi är en del av Axelent Group

Axelent Group består av de fyra företagen Axelent, Axelent Engineering, Axelent Solutions och Axelent Wire Tray. De fem företagen delar visionen att göra svensk industri konkurrenskraftig genom automatisering, säkerhet, effektiva rutiner, funktion och kompetens. Moderbolaget Axelent har sitt huvudkontor i Hillerstorp och har rötterna i svensk tillverkningsindustri.

Gemensamt för alla bolag inom Axelent Group är vår interna strategi för en gemensam värdegrund som skapar en kultur där vi alla vill verka och arbeta. Vi kallar det One Axelent. One Axelent innefattar inkludering & teamwork, mellan medarbetare men även mellan våra bolag, både nationellt och globalt. Som medarbetare är man en del av familjen inom Axelent Group, oavsett vilket bolag man verkar inom.

X-Tray Ett Premium-märke för din trygghet

Vi har skapat ett premium varumärke utifrån högsta nivå vad gäller design, funktion, material och service. Närheten till konstruktion, tillverkning och, inte minst, en passion för innovativa och smarta lösningar gör att vi snabbt kan gå från idé till färdig lösning.

Axelent Group Visselblåsarfunktion

I vår visselblåsarfunktion kan du lämna en rapport om misstanke om allvarliga missförhållanden