Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vi lanserar nytt produktsortiment designat för tuffa C8 miljöer 

Axelent Wire Tray, en ledande tillverkare av kabelhanteringslösningar, är stolta över att meddela lanseringen av en ny produktlinje av svarta trådstegar som uppfyller korrosionskrav klass 8 enligt IEC 61437 motsvarande +30 år i C4 miljö enligt ISO 2993. Denna nya produkt utvecklades som svar på den ökande efterfrågan av utomhusbeständiga kabelstegar, särskilt i solpanel- och vindkraftmarknaderna, och som ett alternativ till traditionell varmförzinkning.

Det nya trådstegssortiment erbjuder en attraktivare lösning för kunderna

Denna svarta trådstegsprodukt skapades för att erbjuda en estetiskt tilltalande lösning för miljöer som kräver mörkare eller svartfärgade stegar, säger Jonatan Liljedahl VD för Axelent Wire Tray AB.

Nuvarande alternativ på marknaden är i huvudsak silverfärgade, och detta nya produktsortiment erbjuder en attraktivare lösning för kunderna. Dessutom har den nya trådstegen förbättrade produkttillämpningar jämfört med varmförzinkning i vissa applikationer, utan risk för lösa bitar eller flak.

 

Trådstegarna uppfyller högsta standarder för kvalitet och hållbarhet


Vi har varit väldigt noggranna med att säkerställa att den nya produktlinjen uppfyller högsta standarder för kvalitet och hållbarhet
. Trådstegen har genomgått rigorösa tester för att bekräfta deras lastkapacitet och motstånd mot korrosion i accelererande miljöer, berättar Jonatan.

Den nya trådstegen är utformad för att erbjuda kunderna en kostnadseffektiv lösning. Stegarna är konkurrenskraftigt prissatta mot traditionella varmförzinkade alternativ, samtidigt som de erbjuder förbättrade produkttillämpningar och en snyggare look. 

C8 cable trays in black

Axelent Wire Tray erbjuder enastående kundservice, inklusive kunnig support och snabba leveranser

Produktsortimentet finns tillgänglig i en rad olika storlekar, från 30mm till 420mm bred, och inkluderar ett brett urval av tillbehör. Vi erbjuder enastående kundservice, inklusive kunnig support och snabba leveranser då allt finns på lager hos oss. 

Vi är glada över att introducera detta sortiment på marknaden och är övertygade om att den kommer att vara ett värdefullt tillägg till det befintliga utbud av kabelhanteringslösningar.