Affärer med hjärtat - Axelent Wiretray

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Vi gör livslånga affärer med hjärtat!

Vi i Axelentgruppen består av flera olika bolag men grunden i det vi gör är detsamma; vi vill vara en livslång partner som gör affärer med hjärtat. Det skulle kunna beskrivas som att vi är med på en livsresa med våra kunder och partners, och att få vara med på hela den resan är vad vi brinner för.

Jonatan Liljedahl VD Axelent Wire Tray

Intervju med vår VD Jonatan Liljedahl Att göra affärer med hjärtat

Den gemensamma nämnaren för samtliga bolag i Axelentgruppen är att drivkraften alltid ska vara att varje kund och leverantör blir sedd och hörd. Hos oss lämnas ingen del i affären åt slumpen. Det är lika viktigt att kunden blir framgångsrik som att vi själva blir det.

 

Vad innebär det för dig att göra affärer med hjärtat? Hur skulle du förklara det begreppet?

 

Jag kopplar att göra affärer med hjärtat med långsiktighet. Om man inte gör det, utan bara är ute efter att göra snabba affärer och inte lägger värde vid att bygga relationer så funkar det kanske en eller två gånger men inte mer. När vi tänker på kunder som vi jobbar med och gör affärer med, så tycker jag att vi gör det med utgångspunkten att man ska kunna stå för allt i den kontakten. Det handlar om att bygga upp ett förtroende sinsemellan. Det bidrar till att man inte behöver hamna så mycket i detaljfrågor i och med att man redan byggt upp ett förtroende så löser det många frågeställningar automatiskt. Det handlar i grund och botten om en trygghet – att vi kan lita på varandra.

Axelentgruppen Vi gör livslånga affärer med hjärtat!

Vi är där när den där första idén till en produkt väcks till liv, när förstudier, produktutveckling, prototyper och simuleringar bygger grunden till något nytt.

 

Vi är sedan med när den faktiska produkten ska kunna produceras genom kompletta produktionslinjer och automationslösningar, men också genom effektiviseringar och utveckling. Vi skyddar även människorna som sedan ska vara med och skapa produkterna eller verka runt maskiner och produktionslinjer. Genom innovation och design genom alla våra produkter vill vi att trygghet i vardagen ska vara en självklarhet. När produktionen sedan utvecklas eller företaget expanderar hjälper vi till med flytt av maskin, modifiering av befintlig säkerhetslösning och flödet i dina nya lokaler.

 

Efter ett färdigställt projekt är vi också där efteråt genom service, support eller bara för att vara en trygg partner att fråga om råd. Vi vill inte bara göra affärer, vi vill bygga relationer som varar länge, ja livet ut!

Affärer med hjärtat

Testimonials Att vara kund till Axelent Wire Tray ska genomsyras av trygghet

Trygghet är att va säker på att du valt en specialist

Trygghet är att va säker på att du valt en specialist – vi har ett växande sortiment av produkter och det kommer vi alltid att erbjuda.

Vi utvecklas produkter för dig som ska montera dem

Trygghet är att få vara säker i och på ditt arbete. Därför utvecklar vi produkter för dig som ska montera dem. Och det kommer vi alltid göra.

Axelent säkrar för hållbar och uthållig framtid

– För Axelents ägare har det hela tiden varit viktigt att vara en positiv kraft i samhället. Det är i Hillestorp det sker. All produktutveckling görs på plats och många gånger i samarbete med lokala leverantörer men också med våra kunder. Det ligger i allas vårt intresse att hela tiden bli bättre; för våra kunder, för oss själva, för orten och för framtida generationer. Att säkra för framtiden ligger i vårt DNA och hållbarhet är en del av hela vår trygghetstanke. ”   

Sandra-Stina Vesterlund
Folke och Helge Axelsson Axelent

Vår historia

Historien om Axelent är en inspirerande resa fylld av framgång och uthållighet. Det hela började på 1990-talet i Hillerstorp, en liten ort i Småland, Sverige.

2010 införde Axelent ett nytt produktsortiment i form av kabelstegar. Europas modernaste produktionsanläggning för kabelstegar invigs och Axelent utökar därmed sitt produktsortiment med kabelstegar.

2021 flyttar Axelent ut försäljningen av kabelstegar och ett nytt bolag skapas – Axelent Wire Tray.

Sponsring

Sponsring som berör och gör skillnad

Sponsring är en del av Axelents DNA. Vår sponsring har alltid grundat sig i en passion eller ett intresse hos våra ägare. Att vara en del av det goda samhället ser vi som självklart och viktigt, då vi alla är med och formar det samhälle där vi verkar.

För oss görs sponsring inte bara för att synas då långt ifrån all sponsring vi gör märks eller syns, utan det görs med hjärtat och det kommer alltid vara viktigt för oss på Axelent.