Vi välkomnar Danijel Goga till oss på Axelent Wire Tray

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Välkommen Danijel Goga – ansvarig för internationell försäljning på Axelent Wire Tray

Danijel Goga är vårt senaste tillskott på Axelent Wire Tray. Med sin erfarenhet inom internationell försäljning och affärsutveckling kommer han att spela en nyckelroll i att utveckla våra globala partners och expandera till nya marknader. Läs våra tre snabba frågor med Danijel för att lära känna honom bättre på både det professionella och personliga planet.

Kan du berätta lite om vem du är och vad du har för intressen?

Jag heter Danijel Goga och bor i Anderstorp med min fru och två barn. På fritiden umgås jag med familjen, tränar på gymmet och reser när jag får möjlighet. Jag tycker även om att lära mig nya saker och har alltid varit intresserad av internationell försäljning och affärsutveckling.

 

Vad gjorde du innan du började hos oss?

Innan jag började på Axelent Wire Tray arbetade jag som Global Partner Manager på Care of Sweden, där jag ansvarade för företagets globala partnerskap. Jag arbetade med att utveckla partners och etablera nya marknader, vilket påminner mycket om det jag kommer att göra här.

 

Vad kommer du jobba med på Axelent Wire Tray?

Jag kommer att arbeta med att utveckla våra internationella partners i Europa och identifiera nya affärsmöjligheter i länder där vi ännu inte är representerade. Jag ser fram emot att bygga långsiktiga relationer och samarbeta med både partners och kollegor för att driva företagets fortsatta tillväxt.