2023 var ett händelserikt år med affären i fokus - Axelent Wiretray

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

2023 var ett händelserikt år med affären i fokus

Jonatan Liljedahl

2023 har varit ett händelserikt år för Axelent Wire Tray jag är stolt över de prestationer vi har åstadkommit tillsammans. Nu när vi närmar oss årets slut vill jag ta tillfället i akt att reflektera över en del av de milstolpar som vi nått under året.

Detta år markerar vårt första hela verksamhetsår sedan vi startade upp som eget bolag, och våra kunders förtroende har varit en källa till inspiration för oss. Vi har under året välkomnat ett antal nya kunder till vår gemenskap och ser fram emot att fortsätta skapa värde för er i framtiden.

Genom en stark insats ifrån verksamheten slutförde vi under året vår UL-certifiering. Det är en betydelsefull prestation som understryker vårt åtagande för högsta standarder av kvalitet och säkerhet. Det är ett bevis på vår dedikation och strävan att erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna.

Vi har också haft nöjet att lansera en ny produktserie under året med fokus på estetik och krävande miljöer. Responsen bekräftar att vår innovation är i linje med våra kunders behov och förväntningar. Det är vår glädje att fortsätta leverera lösningar som gör skillnad för våra kunder.

Axelent Wire Tray har under året deltagit på flera olika mässor har varit en fantastisk möjlighet att möta kunder personligen, dela våra senaste framsteg och lära oss mer om deras unika behov och önskemål. Det är genom dessa möten som vi stärker våra relationer och skapar en starkare gemenskap.

Viktiga steg har också tagits i vår strategi för framtiden, där beslut om investeringar i såväl marknader som produktion och logistik har tagits. Dessa investeringar är en del av vår strävan att ständigt förbättra oss och möta de framtida utmaningarna med tillförsikt.

För medarbetare på Axelent Wire Tray är det snart dags för lite välförtjänt julledighet och jag vill passa på att önska våra anställda, kunder och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Med varma hälsningar,
Jonatan Liljedahl