Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Våra kabelstegar når nya höjder med UL-certifiering 

Vi har tagit varumärket X-Tray till nya höjder när vi nyligen gick i bräschen för att erhålla den prestigefyllda UL-certifieringen. Denna prestation är inte bara ett bevis på Axelents orubbliga engagemang för kvalitet utan också en viktig milstolpe som understryker vår position som pionjärer inom området kabelhantering

Certifieringen är mer än ett bevis, det är ett löfte – ett löfte om att leverera produkter som motsvarar de högsta nivåerna av kvalitet, innovation och expertis. Det är en inbjudan att uppleva en värld där kablar inte bara existerar, de utför funktion och tillförlitlighet. 

 

Axelent Wire Tray uppfyller inte bara förväntningarna – Vi överträffar dem med ett brett sortiment av produkter.

Axelent Wire Tray är mer än bara ett företag, vi är ledande när det gäller att organisera och hantera kablar på ett effektivt sätt. Vårt utbud av kabelstegar, som lever under det berömda varumärket X-Tray, är tillverkade med ett enda uppdrag: att bringa ordning i den kaotiska världen av kablar. I ett landskap som präglas av obevekliga krav och strävan efter innovation, uppfyller Axelent inte bara förväntningarna – vi överträffar dem med ett mångsidigt och noggrant utformat sortiment av produkter. 

X-Tray-sortimentet är förstärkt med en certifiering som vittnar om tillförlitlighet och efterlevnad av rigorösa branschstandarder.

Resan mot UL-certifieringen drevs av en vision. Certifieringen täcker inte bara grunderna; det är en omfattande tabell över kontinuitets- och belastningstester, som omfattar hela spektrumet av X-Tray-produkter, inklusive ett särskilt omnämnande av X-Tray för X-Guard (våra stegar som är anpassade för maskinskyddssortimentet.) 

Vad innebär detta för intressenter som navigerar i branschen?

UL-certifieringen står som en ledstjärna för förtroende och ett kännetecken för oöverträffad kvalitet. Kunderna kan nu navigera sina projekt med ett nyfunnet förtroende och med försäkran om att Axelents X-Tray-sortiment är förstärkt med en certifiering som ekar av tillförlitlighet och efterlevnad av rigorösa industristandarder. 

Med ett dedikerat team som är redo att lösa alla komplexa problem

För insikter, förtydliganden eller en djupdykning i nyanserna i denna certifiering kan du kontakta Jonatan Liljedahl och Daniel Filipsson  som är redo att vägleda, hjälpa och upplysa.

 

Läs om våra tester och certifieringar här

Certifieringar