Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Våra kabelstegar är testade och certifierade 

X-Tray är en premiumprodukt utvecklad för att klara mycket krävande miljöer. För att garantera högsta kvalitet testas kabelförläggningssystemet kontinuerligt och uppfyller de allra högst ställda kraven i branschen.

Axelents Wire Trays kabelstegar är testade och godkända

Axelent Wire Tray är en av 1 300 medlemmar i EHEDG, European Hygienic Engineering and Design Group. Genom vårt medlemskap vill vi visa att vi bryr oss om både dig och livsmedels- och läkemedelsindustrins produkter.

Med säkra produkter som noga anpassas till specifika miljöer blir det lättare för dig som kund att välja rätt och fokusera på det som produceras.

IEC 61537 är en internationell standard som fungerar som kravställare inom branschen för kabelstegar och utrustning avsett för att bära upp eller rymma kablar. X-Tray uppfyller de allra högst ställda kraven för kabelförläggning enligt IEC 61537.

E90 Brandtest är utfört på IBMB (Institut für Baustoffe, Massivbau and Brandshutz) i Brauswieg, Tyskland. IBMB är ett välkänt och oberoende testinstitut som utfärdat godkännandet enligt standarden DIN 4102-12. X-Tray är godkänt i den högsta klassen E90.

Vid vissa installationer behöver trådstegen potentialutjämnas. Anledningen är främst att man vill uppnå skyddsutjämning eller funktionsutjämning. Våra trådstegar är testade och godkända enligt IEC 61537.

Läs mer om våra certifieringar.