Axelent utvecklar produkterna till fördel för elektrikern  - Axelent Wiretray

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Axelent utvecklar produkterna till fördel för elektrikern 

Westbo Elteknik installerar och servar Axelents lokaler i Hillerstorp och som partner var det självklart att de började använda våra produkter. Deras elektriker monterar Axelents kabelstegssortimentet både i våra egna anläggningar men även hos sina övriga kunder runt om i Sverige. Vi träffade Emil Ileby för en intervju i Axelent lokaler, där kabeldragningen just nu är i full gång. 

kabelstegar elektriker

Vilket är det viktigaste kravet från er sida när ni väljer leverantör av kabelstegar?


För oss elektriker är flexibilitet och smidigheten det allra viktigaste! Produkterna och framförallt tillbehören från Axelent känns genomtänkta och vi har även kunnat vara med och påverka produkter där vi har sett förbättringspotential.
 

Ett exempel på detta är Sandwichelementet (ett av våra väggfästen), där vi behövde få till fler hålbilder. Axelent lyssnade in vårt förslag och gjorde vissa justeringar på produkten. Det känns bra att ha det tajta samarbetet som resulterat i att jag idag står här och monterar dessa plåtar som vi tagit fram tillsammans. Det är något som är oerhört uppskattat av oss. 

Vilka fördelar ser du hos Axelent som partner som särskiljer oss från andra leverantörer av kabelstegar?


Snabba leveranser och den nära kontakten. Axelent är innovativa när det gäller uppfästningarna på det viset att en produkt kan användas på många olika sätt och till många olika lösningar. Att minimera antalet komponenter gör vardagen enklare för oss elektriker. 

 

Vilken är den största fördelen med vårt sortiment?


Jag använder mig nästa dagligen av kabelstegarna då man sysslar med någon form av servicearbete på industri och behöver lösa kabelvägar på ett smidigt sätt. Fördelarna skulle jag säga ligger i tillbehören och mängden av olika möjligheter man har med hjälp av dom i olika miljöer. Inget är omöjligt och bara fantasin sätter stopp skulle jag säga!