Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Den starkaste snabbskarven på marknaden

Vi introducerar den oöverträffade styrkan och enkelheten hos X5-skarvarna för Axelent Wire Tray-trådstegar där teknik möter effektivitet när den är som bäst. Lyft ditt kabelhanteringssystem med funktioner som är utformade för att effektivisera installationen och förbättra hållbarheten.

 

 • Oöverträffad styrka för snabb sammanfogning
  X5-fogarna har den starkaste snabbfogningsförmågan på marknaden. Du kan känna dig trygg i varje anslutning och veta att dina kabelrännor stöds av den främsta sammanfogningstekniken.

 

 • Enkelhet omdefinierad – ett fäste, en bult
  Glöm besväret med att jonglera med flera komponenter. Med X5-fogarna behöver du bara ett enda fäste och en bult för att säkra en anslutning, vilket gör monteringen enkel och tidseffektiv.

 

 • Maximalt avstånd mellan stöd
  Sätt nya riktmärken med det längsta stödavståndet som finns på marknaden. X5-fogarna förlänger intervallen mellan stöden, vilket minskar behovet av ytterligare hårdvara och minimerar installationstiden.

 

 • Flexibel placering av skarvar
  Skräddarsy ditt kabelkanalsystem så att det passar alla utrymmen med valfri placering av skarvar mellan stödkonsolerna. Denna flexibilitet möjliggör en anpassad passform i alla miljöer, vilket förbättrar både funktionalitet och estetik.

 

 • Smart förpackning för enkel åtkomst
  X5-fogarna levereras i smarta, stående påsar med ett praktiskt blixtlås. Den genomtänkta förpackningen säkerställer att komponenterna är skyddade, organiserade och åtkomliga, vilket effektiviserar installationsprocessen.

 

 • Redo att monteras – inga beräkningar krävs
  Säg adjö till tråkiga beräkningar och förberedelser. X5-fogarna är färdiga att montera direkt ur förpackningen, vilket gör din installationsprocess så effektiv som möjligt.

 

 • Enklare än någonsin
  Medan konkurrenterna gör det svårt för dig med långa instruktioner och komplicerade monteringsprocesser, är AWT-systemet utformat för att vara enkelt.Bara montera och kör, spara tid och eliminera frustration.

Välj X5-skarvarna till dina Axelent Wire Tray-trådstegar och ta del av framtidens kabelhantering – där styrka, enkelhet och effektivitet samverkar för att skapa det ultimata systemet.