Den starkaste snabbskarven på marknaden - Axelent Wiretray

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Den starkaste snabbskarven på marknaden

Vi introducerar den oöverträffade styrkan och enkelheten hos X5-skarvarna för Axelent Wire Tray-trådstegar där teknik möter effektivitet när den är som bäst. Lyft ditt kabelhanteringssystem med funktioner som är utformade för att effektivisera installationen och förbättra hållbarheten.

 

 • Oöverträffad styrka för snabb sammanfogning
  X5-fogarna har den starkaste snabbfogningsförmågan på marknaden. Du kan känna dig trygg i varje anslutning och veta att dina kabelrännor stöds av den främsta sammanfogningstekniken.

 

 • Enkelhet omdefinierad – ett fäste, en bult
  Glöm besväret med att jonglera med flera komponenter. Med X5-fogarna behöver du bara ett enda fäste och en bult för att säkra en anslutning, vilket gör monteringen enkel och tidseffektiv.

 

 • Maximalt avstånd mellan stöd
  Sätt nya riktmärken med det längsta stödavståndet som finns på marknaden. X5-fogarna förlänger intervallen mellan stöden, vilket minskar behovet av ytterligare hårdvara och minimerar installationstiden.

 

 • Flexibel placering av skarvar
  Skräddarsy ditt kabelkanalsystem så att det passar alla utrymmen med valfri placering av skarvar mellan stödkonsolerna. Denna flexibilitet möjliggör en anpassad passform i alla miljöer, vilket förbättrar både funktionalitet och estetik.

 

 • Smart förpackning för enkel åtkomst
  X5-fogarna levereras i smarta, stående påsar med ett praktiskt blixtlås. Den genomtänkta förpackningen säkerställer att komponenterna är skyddade, organiserade och åtkomliga, vilket effektiviserar installationsprocessen.

 

 • Redo att monteras – inga beräkningar krävs
  Säg adjö till tråkiga beräkningar och förberedelser. X5-fogarna är färdiga att montera direkt ur förpackningen, vilket gör din installationsprocess så effektiv som möjligt.

 

 • Enklare än någonsin
  Medan konkurrenterna gör det svårt för dig med långa instruktioner och komplicerade monteringsprocesser, är AWT-systemet utformat för att vara enkelt.Bara montera och kör, spara tid och eliminera frustration.

Välj X5-skarvarna till dina Axelent Wire Tray-trådstegar och ta del av framtidens kabelhantering – där styrka, enkelhet och effektivitet samverkar för att skapa det ultimata systemet.