Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

UL certiferade kabelstegar

UL-certifiering är en kvalitetsstämpel som garanterar högsta standard när det gäller säkerhet och tillförlitlighet hos en produkt. UL står för Underwriter laboratories och organisationen har erkänt vetenskaplig expertis vars uppgift bland annat är att certifiera produkter för att skapa en säkrare plats för både arbetstagare och konsumenter. Denna certifiering är ett bevis på att trådstegar från Axelent Wire Tray motsvarar högsta nivå – vilket vi är extra stolta över!

Visionen med UL-certifieringen var att ge våra kunder ännu ett bevis på kvalité och en trygghet för dig som kund i valet av rätt leverantör av trådstegar. UL-certifieringen innebär en omfattande process av tester och belastning av produkten som säkerställer och garanterar att Axelent Wire Trays trådstegar och beslag uppnår högsta branschstandard. Produkterna är testade både för USA och Canada mot standarderna;

  • NEMA VE 1-2009-Metal Cable Tray Systems
  • CSA C22.2 No. 126.1-09-Metal Cable Tray Systems

 

Vi strävar ständigt efter att erbjuda lösningar som kombinerar kvalitet och säkerhet, och UL-certifieringen är därför en viktig milstople i vårt kvalitetsarbete. Se vårt certifikat här.