Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

X-Tray kabelstegar har en övergripande uppgift: att hålla ordning på kablage 

X-Tray kabelstegar har en övergripande uppgift: att hålla ordning på kablage. För att lyckas med det, för alla branscher och anpassat till alla kravspecifikationer, behöver utbudet vara brett och genomtänkt. En kabelstege från Axelent är enkel att anpassa och installera samt kostnadseffektiv och estetiskt tilltalande – allt i ett, utifrån dina behov. 

Behöver du samla kablage vid en elinstallation har Axelent alltid en lösning för dig

 

Med ett av marknadens starkaste och bredaste utbud av kabelstegar för alla branscher och med olika ytbehandlingar. I korthet: behöver du samla kablage har X-Tray alltid en lösning för dig. 

X-Tray finns i en rad olika storlekar, utföranden och ytbehandlingar: 

  • Elzinkad, där inga korrosionskrav finns
  • Varmförzinkad
  • Rostfri 304, utan efterbehandling
  • Syrafast 316
  • Svartzink, för att matcha svarta maskinskydd eller annan inredning (samt möjlighet till pulverlack i valfri kulör)

Vad bör du då tänka på som kund när behovet av kabelstegar uppstår?


 
Vi har samlat några punkter att utgå från – styrka, anpassning och kostnad – för att hjälpa dig till ett bättre val. 
 

Styrka: Ofta är skarvarna det största problemet för en kabelsteges styrka, men Axelents kabelstegar har starkast skarvar på marknaden. Detta möjliggör marknadens längsta konsolavstånd, alltså färre fästpunkter både vid inköp och installation. Viktigt att tänka på, beträffande styrka, är dina framtida behov. 

Anpassning: Man brukar säga att det är detaljerna som gör det och så är det också när det kommer till kabelstegar. Axelents beslag och tillbehör har alla finesser som måste upplevas för att inse skillnaden på en kvalitativ och en massproducerad enkel produkt. 

Axelent hjälper även till med snabba kundanpassade lösningar då vi inte bara är en ”hyllprodukt”, likt övriga producenter. Anpassning kan även handla om estetik – att välja den billigaste stegen är kanske inte optimalt – kvalitativt och snyggt är modellen! 

Kostnad: Se till totalkostnaden, alltså priset på hela projektet, istället för att stirra dig blind på priset per kabelstege eller per meter. X-Trays kabelstegar och beslag är starka och därför i mindre behov av uppfästningar. Det gör projektet mer kostnadseffektivt, inte bara vid inköp utan framförallt då montaget också går mycket snabbare. Och sen, så klart, så håller kvalitetsprodukter längre och är lättare att hålla rena.