Axelent Wire Trays trådstegar godkända av Byggvarubedömningen - Axelent Wiretray

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Axelent Wire Trays trådstegar godkända av Byggvarubedömningen

Vi är glada att meddela att X-Tray trådstegar har blivit godkända av Byggvarubedömningen. Detta är en betydande bedrift som visar på kvaliteten och hållbarheten hos vårt produktutbud inom byggbranschen. Att få detta godkännande innebär att våra produkter uppfyller höga standarder, vilket ger våra kunder förtroende för deras prestanda och tillförlitlighet.

 

 

Genom att bli erkända av Byggvarubedömningen visar vi vårt engagemang för att erbjuda produkter av högsta kvalitet samtidigt som vi skyddar miljön, mänsklig hälsa och säkerhet. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa med att erbjuda innovativa och hållbara lösningar för byggbranschen och att fortsätta att upprätthålla de höga standarder som Byggvarubedömningen sätter.

 

Vi är stolta över att meddela att vårt företag har blivit godkänt av Byggvarubedömningen. Detta erkännande stärker vår ställning som en pålitlig och ansvarstagande aktör inom byggbranschen. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa och hållbara produkter och detta godkännande bekräftar vår dedikation till kvalitet och hållbarhet.

– Joantan Liljedahl, VD, Axelent Wire Tray