Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Axelent Wire Trays expansion löper på enligt plan

I december 2023 godkände styrelsen för Axelent Wire Tray investeringen i fastigheten på Rocknevägen 12, Hillerstorp. Investeringen som är omfattande för bolaget innefattar såväl utökad produktionsyta som en helt nytt lager, en utökning om totalt 2500kvm. Den initiala tidsplanen med inflytt under vintern 2024 har förbättrats avsevärt och bolaget siktar nu på en flytt under sommaren 2024.

 

Jonatan Liljedahl är vd på Axelent Wire Tray och berättar om expansionen och vad detta betyder för verksamheten.

– Axelent har de senaste åren genomfört ett flertal byggen med en grupp entreprenörer och det är imponerade att se hur detta samspel ger verksamhetsnytta för oss som beställare i form av snabba och smidiga processer säger Jonatan Liljedahl, VD på Axelent Wire Tray. Direkt när beslutet var klubbat så startade processen där första maskinen var på plats inom 1 vecka. Sedan dess har det löpt på och vi har haft ett relativt gynnsamt väder vilket gör att vi nu ser fram emot att ta lokalerna i bruk under sommaren.

 

– För verksamheten så kommer det att ge ett välbehövligt tillskott av yta men också en möjlighet att samla organisationen under ett tak. Vi har idag ett antal personer som jobbar på det lager som vi hyr av Axelent men i och med flytten så samlar vi alla på ett ställe och får ett ännu större fokus på verksamheten, säger Jonatan.