Axelent Wire Tray i USA  - Axelent Wiretray

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Axelent Wire Tray i USA 

Axelent Wire Tray i USA  Axelent Wire Tray ökar i år sitt fokus på den amerikanska marknaden

Carl Wiberg ansluter till oss i en roll inriktad på att utveckla och utöka Axelent Wire Trays närvaro i regionen genom att identifiera och engagera potentiella kunder, med fokus på infrastrukturprojekt som den växande offshore vindkraftssektorn i USA, men även inom livsmedelsindustrin. Carls bakgrund inom vindkraftsindustrin samt i industrier som levererar till livsmedels- och dryckestillverkare, gör honom väl lämpad att utöka vår kundbas i USA.

Carl Wiberg

Jag är glad över att gå med i Axelent Wire Trays team. Med de högkvalitativa produkter vi erbjuder ser jag att det finns en verklig möjlighet att tillhandahålla kunder på den amerikanska marknaden med kabelstegslösningar som kommer att spara dem tid och pengar vid installation och underhåll. Särskilt i mer krävande tillämpningar där det rostfria sortimentet kommer att vara idealiskt”, säger Carl.

Ända sedan Axelent Wire Tray startades har den amerikanska marknaden konsekvent varit vårt främsta fokus. Det nuvarande tillståndet för vår verksamhet speglar effektiviteten i vårt system för att möta behoven hos kunder inom krävande branscher. Inkluderingen av Carl, med hans omfattande erfarenhet inom både vind- och livsmedelsindustrin, ligger helt i linje med våra strategiska mål. Vi önskar Carl all framgång och ser fram emot att bevittna utvecklingen av resan framåt” säger Jonatan Liljedahl, VD på Axelent Wire Tray.