Axelent Wire Tray har tecknat ett avtal med Haberkorn Polen - Axelent Wiretray

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Axelent Wire Tray har tecknat ett avtal med Haberkorn Polen

”Polen utmärker sig som en lockande och avgörande marknad för kabelstegar, med en särskilt betydande inverkan på landskapet för livsmedelsmaskinproduktion. Vi är övertygade om Axelent Wire Trays robusta kapaciteter, särskilt dess attraktiva erbjudanden anpassade för detta dynamiska segment. Det är med stor entusiasm vi introducerar Haberkorn som vår strategiska partner för denna marknad. Med en rik erfarenhet inom branschen, för Haberkornmed sig ett djup av kunskap och en långvarig relation med Axelent-familjen. Deras expertis positionerar dem som en idealisk samarbetspartner för att navigera genom de polska marknadens komplexiteter. Vi är fast övertygade om att detta partnerskap kommer att låsa upp betydande möjligheter för oss i Polen, vilket gör att vi ytterligare kan stärka vår närvaro och tillgodose de unika behoven på kabelstegsmarknaden, särskilt inom området för livsmedelsmaskinproduktion” säger Jonatan Liljedahl, VD för Axelent Wire Tray.

 

”Samarbetet mellan Haberkorn Sp. z o.o. och Axelent Wire Tray erbjuder en fantastisk möjlighet för oss alla. Vi är stolta över att vara exklusiva distributörer av deras produkter på den polska marknaden. Att samarbeta med Axelent Wire Tray är en betydande framgång, och möjligheten att sälja sådana produkter av utmärkt kvalitet är ett erkännande från Axelent-gruppen. Det gläder oss att ett så välrenommerat företag litar på oss som partners och har förtroende för vår förmåga att representera dem i vårt hemland.
Vi är också övertygade om att kabelstegar kommer att bli lika framgångsrika som andra produkter som erbjuds av Axelent, såsom X-Guard och X-Store. Jag är personligen entusiastisk över att dela denna resa av samarbete med Axelent, säger Arkadiusz Jurczyk, Haberkorn Polen.”

 

Om du behöver kabelstegar i Polen, tveka inte att kontakta Haberkorn som gärna stödjer dig med detta.