Trådstegar för utomhusbruk - Axelent Wiretray

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

Trådstegar för utomhusbruk

En del av Axelent Wire Trays sortiment är särskilt utomhusbeständigt och framförallt anpassat för användning vid installation av solcellspaneler eller i vindkraftverk. Dessa svarta trådstegar uppfyller korrosionskrav klass 8 enligt IEC 61437 motsvarande +30 år i C4 miljö enligt ISO 2993 och är ett alternativ till traditionell varmförzinkning. 

C8 cable trays in black

Trådstegar för C8 miljöer

De svarta trådstegarna är framtagna för att ge en mer diskret och designad installation för miljöer som kräver mörkare eller svartlackerade stegar. Trådstegen har förbättrade egenskaper jämfört med vanligt varmförzinkning, vilket gör den extra tålig för utomhusbruk och särskilt fördelaktig vid installation av till exempel solcellspaneler eller vid vindkraftverk.

Axelent Wire Trays trådstegar C8 uppfyller högsta standarder för kvalitét och hållbarhet. Trådstegen har genomgått rigorösa tester för att bekräfta deras lastkapacitet och motstånd mot korrosion i accelererande miljöer.

Trådstegarna finns i flera olika storlekar, från 30 mm till 420 mm bredd. Till sortimentet finns även ett särskilt anpassat sortiment av tillbehör.

C8 trådstegar och tillbehör

Produkter