Tele och data - Axelent Wiretray

Är du kund och behöver support?

Vi finns här för dig! Ring eller maila oss!

serverrum trådstegar

Tele och data Kabelförläggning i datacentraler

I en tele- eller datacentral vimlar det av kablar. Det är elektrisk utrustning som genererar mycket värme. Det ställs krav på ”öppen” kabelförläggning för att kylluft ska kunna passera fritt. Elektrisk utrustning och kablar byts ut kontinuerligt. Det ställs höga krav på utrymmen och tillgänglighet runt rack och skåp. Det är viktigt med ordning och reda i denna miljö.

X-Tray kan erbjuda ett unikt system tillsammans med en gedigen kunskap för de krav som ställs i tele-/datacentraler och serverrum. Våra trådstegar i kombination med vårt U-balksystem ger lösningar som motsvarar alla de krav som ställs. Med X-Tray går det att bygga kabelförläggningar i olika nivåer för att separera olika typer av kablar. Såväl ovanför serverstativen som under det förhöjda golvet (datagolvet).

X-rack U-balksystem med obegränsade kombinationsmöjligheter

Vårt unika U-balksystem erbjuder obegränsade kombinationsmöjligheter. Vi har lösningar och utrustning som ger dig möjlighet att bygga ditt eget 19” rack. Med tillbehör som horisontella och vertikala kabelkorgar får du ett helt öppet rack med fria arbetsytor runt om och fri passage för kylande luft. Alla delar i systemet är kompatibla med varandra och du kan enkelt skruva ihop installationen till en enhet.

Vi har goda kunskaper och produkter för installation i ”telebodar” (mindre centraler byggda som en container för distribution av tele/bredband som placeras ute i samhällen och på landsbygden). Med tillbehör som radiebegränsare, skiljeplåtar och telerännor kan vi erbjuda en komplett och nyckelfärdig konstruktion för kabelförläggning och serverrack.